Öljyvuotojen pesu / korjausÖljyvuoto vaatii yleensä aina moottorin pesun . Joko ennen korjausta (että vuotokohta selviää jos paikat ovat täysin sotkeutuneet), korjauksen jälkeen tai sekä-että.

Öljy kovettaa sähköjohtoja, liittimiä yms. ja pehmentää vesiletkuja. Öljyuoto on haitallista sekä auton tekniikalle, että ympäristölle!

-Moottorin pesu päältä ”myyntipesu” alk 29 €. Moottoritila näyttää puhtaalta ja hyvinvoivalta.

-Moottorin pesu alta ALKAEN 39 €
Riippuu siitä, pitääkö purkaa pohjamuoveja, pohjapanssareita tms. irti. Alapuolen pesussa pestään mm. moottorin takaa / imu tai pakosarjan alta, jakopään takaa ja kaikki paikat jotka EIVÄT näy päällepäin.

Moottorin pesu alapuolelta ja yläpuolelta tarjous alk. 59 €

HUOM! Alapuolelta pesty moottori EI NÄYTÄ PESTYLLE yläpuolelta!

Yleenä vuodot ovat nimenomaan moottorin alapuolella, eli moottorin päältäpesu ei auta asiaa. (voi näyttää paremmalta, mutta ei auta selvityksessä eikä korjaa vahinkoja)

Samoin yläpuolelta voi joutua purkamaan suojamuoveja ja joskus jopa komponentteja (ilmansuodin, akku jne.) pois ennekuin päästään pesemään vuotokohdetta.

Vuoto voi olla selvä, joka näkyy välittömästi, jolloin se on helppo korjata/hinta-arvioida.

Joskus vuotoja voi olla useampi; vuodon pesun jälkeen pitää päätellä mikä vuotaa eniten/koekäytää/ajaa kunnes näkee jotain. Samoin välillä vuodon paikka ei näy ilman purkamista, jolloin asiassa edetään tuntitöinä.