thermo

Uuden sukupolven TT-Thermolämmittimet

Yleisesti nykyautoissa on säitelylämmitin, sillä useimmiten suomen ankariin oloihin monien automallien vakiona asennettava säteilylämmitin on kuitenkin usein riittämätön. Syynä säteilylämmittimen käyttöön uusissa autoissa on moottorin ohjausjärjestelmään kuuluvien lämpöanturien ilmaantuminen osiksi jäähdytysjärjestelmää. Valmistaja ei salli jäähdytysjärjestelmän muuttamista jälkiasennuksilla, joten maahantuoja ei voi asentaa parempaa lämmitintä.
Lohkolämmitin lämmittää jäähdytysnestettä sähkövastuksella. Se on tehokas esilämmitin. Sitä ei voi asentaa kovin moneen uuteen autoon, koska alumiinisissa moottorilohkoissa ei ole paikkaa vastukselle. Samoin vastuksen paikallainen lämpövaikutus voi sekoittaa moottorin lämpötila-anturin.
Uuden sukupolven TT-Thermo on ratkaisu näihin ongelmiin! Lämmittimen hyvä puoli verrattuna paikallisesti lämmittävään lohko-, tai letkulämmittimeen on se, että siinä oleva vesipumppu kierrättää vettä! Tämä lämmittää moottorin tasaisesti, samoin matkustamon sisäkennon! Auto ei saa virheellistä tietoa lämpötilasta (ei lämmitä pelkkää anturin kohtaa) vaan koko nestetila lämpenee, kuten auton käydessä. Käyttäessä riittävän tehokasta lämmitintä, auto puhaltaa lämmintä HETI käynnistyksen jälkeen!
ASENNETTUNA ALKAEN  369 €. Tämä kattaa yli 90% automalleista,
tarkempi arvio vaatii konehuoneen näkemisen. Ilmoitamme aina ennen asennusta jos hinta muuttuu.
-Etupistoke 2,5m johdolla
-1000W TT-Thermo
1500W ON SAATAVANA +25 €
Asennushinnat ovat auto- ja mallikohtaisia.
Isommat- ja ahdaskonehuoneisetautot vaativat mm. :
-isomman vastuksen
-jatkojohtoja tolppakytkentään
-lämmittimen sijoituksen vuoksi lämmitysletkujen jatkamisen
-jäähdytysjärjestelmän osittainen tyhjennys
VARAA TÄSTÄ AIKAA ASENNUKSEEN 
Asennamme myös sisähaaroja ja lisälatureita!

1. Sisäpistokkeen asennus moottorinlämmittimen asennuksen kanssa alkaen 229 € (ei puhallinta, VAIN sisäpistoke) + halpispuhallin 29e (ilman asennusta, lattialle ”pyörimään”)

2. Sisäpistokkeen asennus moottorinlämmittimen asennuksen kanssa alkaen 262 € (Defa Termini II 1400 sisätilanlämmitin 0/1400W ”superslim” puhallin asennettuna, Defa Comforkit) TAI 1900W +29€

3. Sisäpistokkeen asennus ILMAN moottorinlämmittimen asennusta alkaen 299 € (Defa Termini II 1400 sisätilanlämmitin 0/1400W ”superslim” puhallin asennettuna, Defa Comforkit)

Varausta tehdessä on hyvä varmistaa valmiiksi:
-Minkä tehoisen moottorinlämmittimen haluaa? 1000-1500w (saatavana myös työkonekäyttöön tarkoitettua ”pistokelämmittimiä” jopa 2850w saakka!
-Kummalle puolelle autoa haluaa tolppapistokkeen, vai haluaako halvimman paikan asennukselle?
-Tolppajohto (2,5m) voidaan korvata suoraan 5m pitkällä johdolla (helpottaa käyttöä)
-Haluaako pelkän sisäpistokeen vai samalla puhaltimen asennettuna?
-Puhaltimen koko kannataa valita auton koon mukaan: liian pieni puhallin ei jaksa avata kunnolla auton ikkunoita.
-Jos virtalähde on talo/rivitaloyhtiön, usein maksimi virranotto on 16A = max 3500w. Jos tämä on KAHDELLE Autolle, yhden auton max wattimäärä on  n.1700W Tämä tarkoittaa PIENINTÄ moottorinlämmitintä (500w) ja todella pientä sisäpuhallinta (max 1200w), ettei sulakkeet ”pauku” joka välissä. KYSY LISÄÄ JA VARMISTA ENNEN TILAAMISTA / ASENTAMISTA!

YLLÄPITOLATURIT:

Ylläpitolaturin asennus alkaen JOS ennestään Defan TT-THermo/lohko/sisäpistoke: DEFA 4A asennettuna alkaen 229 €

voidaan myös kytkeä pelkkä laturi jos esim. Webasto autossa) eli laturi+etupistoke 269€

Jos epäselvyyttä arviossa tai muussa, otahan yhteyttä. TERVETULOA HUOLTAMAAN AUTONNE