Autorahoitus

Yhteistyökumppaninamme on Svea Ekonomin autorahoitus

-KAIKKIIN AUTOIHIN ON MAHDOLLISTA SAADA JOPA 100% RAHOITUS!

-MAKSUAIKA JOPA 96KK

-KÄSIRAHA 0 €

-KUUKAUSIERÄ ALKAEN 69 € / KK

Rahoituspäätöksen saamiseksi täytä tämä esitietolomake (valmissähköposti) tai tulosta tämä PDF-lomake ja palauta se meille.

1. Hakija antaa toimeksiannon Svea Ekonomi AB (publ), Filial i Finlandille (jälj. Svea) kerätä, käsitellä ja tallentaa tietoja hakijan aikaisemmista luotoista muilta luotonantajilta luottohakemuksen käsittelyä varten. Tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämään tekniseen kyselyjärjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Hakija antaa suostumuksensa sille, että Svea ja luotonantajat luovuttavat näitä hakijan luottoja koskevia tietoja yhteistyökumppaneilleen.

2. Hakija antaa suostumuksensa myös siihen, että Svea hankkii ja saa luoton myöntämiseksi ja valvomiseksi tarpeellisia tietoja. Tietoja kerätään luottotietotoimintaa harjoittavilta yhtiöiltä sekä Väestörekisterikeskukselta. Hakija antaa suostumuksensa siihen, että luotonantaja tarkistaa mm. hakijan asumis- ja luottotiedot sekä tiedot työsuhteesta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Näitä tietoja voidaan luovuttaa myös rinnakkaishakijalle.

3. Hakija antaa suostumuksensa Svealle kohtien 1. ja 2. sekä muiden rahoitushakemuksen ja osamaksusopimuksen sisältämien tietojen käyttöön ja tallentamiseen Euroopan Unioinin tietosuoja-asetuksen (GDPR) sekä Suomen lainsäädännön vaatimusten edellyttämällä tavalla. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojaperiaatteistamme on löydettävissä osoitteessa www.svea.fi.

4. Haemme oletusarvoisesti 96KK tai maksimittaisen luottopäätöksen, ellei asiakas pyydä lyhyempää luottoaikaa.

 

Autorahoituksen aloittamiseksi seuraavat asiat on ensin lähettettävä meille:


Asiakirjan numero tai viimeinen voimassaolopäivä:
Asiakirjan myöntäjä:
Etunimet:
Sukunimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Postiosoite:
Postinumero ja postitoimipaikka:
Maa:
Kansalaisuus:
Työsuhdemuoto. Valitse yksi (yrittäjä/vakituinen/määräaikainen/työeläkkeellä/työtön/opiskelija/töissä koeajalla/Muu, mikä?):
Ammatti:
Työnantaja:
Työnantajan puhelin:
Asumismuoto:
Siviilisääty. Valitse yksi (oma/vuokra/asumisoikeus/vanhempien luona):
Bruttotulot kuukaudessa:
Työn kesto kuukausina: 
Työsuhteen alkamispäivä:
Asevelvollisuus. Valitse yksi (suoritettu/vapautettu/suorittamatta):
Vaihtoauton rekisteritunnus:
Vaihtoauton ajomäärä:
Vaihtoauton velka ed. sopimuksesta.