AVOIN TYÖPAIKKA

Haemme Tuusulan Kellokoskelle STADIN FIXUS-ketjun korjaamo LUIGINPAJA.FI:n nuorekkaaseen joukkoon aktiivista ja todellista tekijää.

Sinun on oltava ammattiylpeä tekemästäsi työstä ja laadusta. Tärkein tavoitteemme on laadukas ja ammattitaitoinen korjaustyö asiakkaalle. Autot on korjattava reippaasti, mutta ennen kaikkea laadukkaasti.

Et pelkää rälläkkää, hitsaamista, kuumentamista, prässiä, liukulekaa tms. Jos joku pultti katkeaa, se ei ole este vaan pieni hidaste. Osat ruostuu ja jämähtää, mutta ne on saatava ehjänä irti ja reippaasti.

Teemme kaikkia huoltoja, korjauksia ja tuunauksia: renkaat, vanteet, huollot, korjaukset, ruotstetyöt, tuulilasin vaihdot, kykimet, alustasarja, kansiremontit, moottorin- ja vaihteistonvaihdot, vikakoodit ja pienimuotoiset vianetsinnät. Kaiken sen mitä asiakkaat meille tuovat!

Motivaatio on saada autot valmiiksi laadukkaasti ja nopeasti. Jos keikkamiehellä hiki kuivaa, hommat seisoo. Jos työaika menee hanskojen tai kahvikupin etsimiseen, kannattaa miettiä ammatinvalintaa (hanskoja kyllä kannattaa käyttää). Ohjeaikoihin tulee päästä ilman selityksiä. Jos haluaa seistä päivät ja nojata lapioon, kannataa mennä kunnalle kaivamaan ojaa.

Harrastepohjainen kokemus on erittäin hyväksi. Usein parempi harrastaa jotain intohimolla, kuin tehdä jotain pakosta.

Työtehtävistä on selvittävä itsenäisesti, mutta kysyä saa ja pitää. Omat jäljet on osattava siivota ja yleistä siistetyttä on rakentavasti osattava parantaa. Vain järjestyksessä hommat toimivat!

Aivan kaikkea ei tarvitse osata, opetamme kyllä, kunhan olet nopea oppimaan!

Asenne ratkaisee! Jos nosturit ovat täynnä tai auto ei siihen mahdu, asiakastyöt tehdään vaikka tunkin avulla! Tekemisen meininki on oltava ja auton alla ryömimistäkään ei pidä pelätä!

 

PIDEMMÄLTÄ TULEVA OSAAJA: ASUNTOMAHDOLLISUUS!

 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!  rekry@luiginpaja.fi