välitysmyyntipalvelu

VÄLITYSEHDOT 1.1.2024

Välityspalvelun tilannut Asiakas haluaa nimenomaisesti ostaa edullisemman tai alkuperäisen autovaraosan TAI teetättää osan työstä alihankintana.

Osa / työ  tilataan erikoisliikeestä, merkkiliikkeestä, autopurkaamolta, vieraalta tukkurilta tai ulkomailta (jäljempänä ”Varaosa”) kuin LUIGINPAJA.FI (Luikku Co Oy:n jäljempänä ”Korjaamo”) tarjoama tarvikeosa omien tukkureiden / toimituskanavien kautta.

Korjaamo etsii ja hankkii tarvittavan Varaosan / palvelun asiakkaalle.

Korjaamo ei kuitenkaan vastaa Varaosan / palvelun laadusta tai käyttöiästä.

Asiakas ymmärtää erityisesti sen, että Varaosa / alihankinta / palvelu voi olla laadultaan merkittävästi huonompi kuin Korjaamon tarjoama tarvikeosa tai sen käyttöikä voi olla erityisen lyhyt.
-Tai tuotteen myyjän takuuehdot ovat käytännössä vaikeat tai mahdottomat (takuutapauksessa auto vietävä esim. Saksaan tms.)

Korjaamo ei myönnä välitetylle Varaosalle / alihankinnalle / palvelulle mitään takuuta eikä osan osalta asiakas voi vedota virheeseen, joka johtuu Varaosan / alihankinnan / palvelun epäkunnosta.

Mahdolliset takuuongelmat ko. tuotteen kanssa on asiakkaan halutessaan itse suoraan reklamoitava ko. takuun myöntäjän kanssa.
-Esim. autoon hankitaan / korjautetaan vaihteisto; korjaamo on vastuussa asennustyöstä, ei vaihteistosta tai sen toiminnasta.

Varaosa / alihankinta / palvelu on asiakkaan omistama, josta Korjaamo veloittaa sovitun maksun, johon sisältyy välityspalkkio.

Korjaamo ei vastaa tuotteen / alihankinnan / palvelun tilausaikataulusta, rahdeista, rahdin häviämisestä tms.

Hyväksymällä nämä ehdot asiakas valtuuttaa Korjaamon etsimään ja ostamaan soveltuvan Varaosan / alihankinnan / palvelun.