LUIGINPAJA.FI on rengasexperttisi. Hoidamme edullisesti ja laadukkaasti kaikki rengaspalvelut:

KIIRE KAUSIVAIHTOON? TOIMI NÄIN!

VARAA AIKA RENKAIDEN VAIHTOON TAI UUSIMISEEN

RENGASHOTELLI

RENKAIDEN TYPPITÄYTTÖ

UUDET KESÄRENKAAT

UUDET VANTEET

UUDET TALVIRENKAAT

VANNETYÖHINNASTO (OMAT RENKAAT)

KAUSIVAIHTO (ALKAEN 0 €)

RENKAIDEN TASAPAINOITUS

RENGAS VUOTAA / RENKAAN PAIKKAUS

3D NELIPYÖRÄSUUNTAUS

VANTEIDEN PULVERIMAALAUS

RENGASPAINEANTURIT TPMS

ENNAKKOMAKSETTAVAT RENKAAT

 

Milloin kesärenkaat?
Kitkarenkailla saa ajaa ympäri vuoden. (mutta ei kannata, kumi menee kuumassa huonoksi, kuluu ja ei pidä talvella)

Nastarenkaita saa käyttää 31.3 saakka Tai toista pääsiäispäivää seuraavaan maanantaihin, myöhemmän ajankohdan ollessa määräävä. Muunakin aikana nastarenkaita saa käyttää, kun keli sitä edellyttää.

 

Milloin talvirenkaat?
Uuden 1. kesäkuuta 2020 voimaantulevan tieliikennelain myötä talvirenkaiden käyttöaikaa koskevat säännöt muuttuvat kohti keli- ja tilannekohtaista harkintaa tiukkojen päivämäärien sijaan. Nykylaissa talvirengaspakko kesti joulukuusta helmikuuhun. Jatkossa talvirenkaita tulee käyttää, jos sää tai keli sitä edellyttää, marras-, joulu-, tammi-, helmi- ja maaliskuun aikana. Pakollinen käyttöaika pitenee siten kuukaudella, sekä syksyllä että keväällä, mikäli keli sitä edellyttää. Kuitenkin myös kesärenkaita saa tuona aikana käyttää, jos alueella vallitsee ”kesäkeli”.

Talvirenkaan kulutuspinnan pääurien syvyys on vähintään 3,0 mm. Talvirenkaiden turvasuositus lumisella ja jäisessä kelissä ajettaessa on vähintään 5 mm! Nastarenkaita saa käyttää 1.11.– 31.3. Tai toista pääsiäispäivää seuraavaan maanantaihin, myöhemmän ajankohdan ollessa määräävä. Muunakin aikana nastarenkaita saa käyttää, kun keli sitä edellyttää.

Ikuisuuskysymykseen rengastyypin paremmuudesta (nasta-kitka) selventää hyvin seuraava lause, ”jos tavoitteena on saada turvallisin rengas liukkaaseen talvikeliin niin rengas on siloin nastarengas. Tässä joudutaan sitten tinkimään mukavuudesta ja jos siihen halutaan panostaa niin valinta on kitkarengas.”
Kauttamme saat lähes kaikki vannetukku.fi -valikoiman renkaat ja vanteet
20€ RAHDILLA (Vannetukun kautta 27,80€) noutaessasi tuotteeti itse varastoltamme, Kellokoskelta