Korona-ajan toiminta

ME PALVELEMME MYÖS ILMAN SUORIA ASIAKASKONTAKTEJA:

voimme noutaa autosi, lue lisää: http://luiginpaja.fi/nouto/

tai toimittaminen ilman suoria asiakaskontakteja, lue lisää: http://luiginpaja.fi/open247/

Voit siis korjauttaa autosi ”etänä”, ilman kontakteja.

Autokorjaamon jonotkin tippuivat välittömästi pois. Keväisin ruuhka alkaa yleensä auringon paisteesta, mutta nyt Koronan myötä jonot ovat mennyttä.

Asiakkaan kannalta tietysti tilanne on hyvä, ei ole jonoa.

Yrityksemme ja työntekijöiden kannalta tilanne ei ole hyvä. Jos ei ole töitä, on edessä lomautukset, supistukset ja pahimmassa tapauksessa YT-neuvottelut, kuten muuallakin.

Olimme varautuneet kevään ruuhkaan maksimikapasiteetilla: 11 nosturipaikkaa, joista 3 soveltuu myös isoille pakettiautoille hyvin. 7 mekaanikkoa, joilla kaikilla huippukäsityökalut käytössä. Ja monta, monta muuta asiaa, jotka varmistavat tehokkaan työnteon ruuhkan iskiessä, että jonot olisivat asiakkaillemme lyhyet. Nyt ei taida sitä jonoa tulla ollenkaan…

Taistelemme kuitenkin niin kauan kuin voimme!

Kipeänä töihin ei tulla ja työt suoritetaan AINA laittia, istuin, ratti, vaihdekeppi ja käsijarrusuojia käyttäen.

Panostamme hygieniaan:  Kipeänä töihin ei tulla ja työt suoritetaan AINA laittia, istuin, ratti, vaihdekeppi ja käsijarrusuojia käyttäen. Olemme ottaneet myös käyttöön erillisiä kertakäyttöisiä suojakäsineitä, joita käytetään vain ajettaessa auto halliin tai pois hallista. Lisäksi pyrimme desinfioimaan kosketuspintoja kuten ratti, vaihdekeppi, käsijarru ja ovien sisä- ja ulkokahvat.

Siivoustiimimmme desinfioi asiakastilan kosketuspintoja useita kertoja päivässä.

Laman / taantuman ollessa enemmänkuin todennäköinen, kannataa kalusto nyt pitää kunnossa, sillä uuden auton ostaminen ei tässä hetkessä ole yleisesti ottaen kannattavaa.

PIDETÄÄN PYÖRÄT PYÖRIMÄSSÄ HEIKOTKIN HETKET!

T: LUIGINPAJA.FI ja KAIKKI sen kaikki työntekijät